CHP'li aday Muharrem Erkek'ten Çanakkale açıklaması: Kazandık

CHP'li aday Muharrem Erkek'ten Çanakkale açıklaması: Kazandık

Türkiye, sandıkta seçimini yaparken, illerden ise vatandaşların seçim tercihlerine dair sonuçlar gelmeye başladı. Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, sosyal medya hesabından sandıkların tamamının açıldığını ve vatandaşların, "CHP" dediğini duyurdu.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde oy sayımları devam ederken, Çanakkale'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Erkek, Çanakkale'de sandıkların tamamının açıldığını ve kazananın CHP olduğunu belirtti.

Muharrem Erkek kimdir? - 20.11.2023, Sputnik TürkiyeCHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek

Erkek, paylaşımında, "Çanakkale’de sandıkların tamamı açıldı. Kazanan Çanakkale oldu. Yarından itibaren halkçı belediyeciliği yönetim anlayışımızın merkezine koyarak çalışmaya başlayacağız. İlk gün dediğimiz gibi #BizHazırız #BirlikteYöneteceğiz" ifadelerini kullandı.

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

2019'DA NE OLMUŞTU?

2019'da Gökhan yüzde 60.73 oy oranıyla seçimi kazanmıştı. 2019 seçimlerinde AK Parti adayı Ayhan Gider'in yüzde 35.61 oy oranıyla ikinci olduğu Çanakkale'de, bu seçimde de CHP'nin önde olması dikkat çekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN