CHP'den İYİ Parti'ye ziyaret iddiasına yalanlama

CHP'den İYİ Parti'ye ziyaret iddiasına yalanlama

CHP'li belediye başkanlarının İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i ziyaret edeceği yönünde haberler gelmişti. Ancak CHP'li Torun konuya ilişkin "Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın, İYİ Parti Genel Merkezine bir ziyareti planlanmamaktadır” açıklamasını yaptı.

Dün İYİ Parti lideri Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı adayı olarak kabul etmediğini duyurdu ve sert sözlerle masadan kalktı. Akşener'in Millet İttifakı'ndan ayrılma kararı ve masaya 'noter' benzetmesi tepki toplamıştı. Öte yandan Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ABB Başkanı Mansur Yavaş'a adaylık çağrısı yapması da siyasette yeni bir tartışmanın kapısını araladı. İmamoğlu ve Yavaş bu açıklamaların arından Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını duyurdu ve bugün 10 CHP'li belediye başkanı Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Bu toplantının ardından CHP'li belediye başkanlarının İYİ Parti'ye ziyaret gerçekleştireceği iddia edilmişti. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret edeceği yönündeki haberleri yalanlandı. CHP’den yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanlarımızın, İYİ Parti Genel Merkezine bir ziyareti planlanmamaktadır” denildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN