CHP'li Özel'den dikkat çeken Atatürk Havalimanı iddiası: Talimat Katar'dan

CHP'li Özel'den dikkat çeken Atatürk Havalimanı iddiası: Talimat Katar'dan

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Atatürk Havalimanı'ndaki yıkım işlemleri için talimatın Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden geldiğini öne sürerek "İlk iş pistleri kırmak. Talimat nereden? Talimat Katar'dan, Birleşik Arap Emirlikleri'nden. Milletimiz buradaki oyunu görsün. O pist kolay mı yapılıyor?"dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bartın'da partisinin il başkanlığında açıklamalarda bulunarak gündemi değerlendirdi.

CHP'li Özel, Atatürk Havalimanı'nın pistlerinin millet bahçesi yapılacağı bahanesiyle yok edilmeye çalışıldığını belirterek yıkım işlemleri için talimatın Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden geldiğini öne sürdü.

Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"CHP olarak pistleri, uçuşla ilgili önemli alanları, yapıları koruyarak, bunun dışında kalan devasa alanları kullanarak oraları çok güzel kentsel kullanımın içine katacak, oralara kent ormanları, kütüphaneler, gençler için sosyal alanlar kazandıracak ve yine adı 'Atatürk' olarak kalacak ve kollanacak projemiz var. Ama işe dozerle başlıyorlar. İlk iş pistleri kırmak. Talimat nereden?

TALİMAT KATAR'DAN, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ'NDEN

Talimat Katar'dan, Birleşik Arap Emirlikleri'nden. 'Size para vereceksek bize burayı vereceksiniz.' Milletimiz buradaki oyunu görsün. O pist kolay mı yapılıyor? Oraya gün gelir Allah göstermesin; en kötü askeri senaryolarda memleketi kurtaracak, önemi olacak o pistleri ilk iş olarak kıranların, ne büyük ihanet içinde olduklarını milletimiz görsün.

ADI 'ATATÜRK' OLARAK KALACAK VE KOLLANACAK PROJEMİZ VAR

CHP olarak pistleri, uçuşla ilgili önemli alanları, yapıları koruyarak bunun dışında kalan devasa alanları kullanarak oraları çok güzel kentsel kullanımın içine katacak, kent ormanları, kütüphaneler, gençler için sosyal alanlar kazandıracak ve yine adı 'Atatürk' olarak kalacak ve kollanacak projemiz var.

ATATÜRK'ÜN ADINDAN DUYULAN RAHATSIZLIK, 20 YILLIK AK PARTİ İKTİDARININ SİCİLİNDE KARA BİR LEKEDİR

Atatürk'ün adından duyulan rahatsızlık, 20 yıllık AK Parti iktidarının sicilinde kara bir lekedir. 'Atatürk ismini neden kaldırıyorsunuz' diyenlere 'O ismi münasip bir yere vereceğiz' deyip Çorlu havalimanına 'Çorlu Atatürk Havalimanı' adını verdiler. Çorlu kıymet verdiğimiz bir kent. Türk Dil Kurumuna bakıyorsunuz, 'Hastalıklı, düşkün kişilik' anlamına gelen 'çorlu' kelimesini Atatürk'ün önüne koyup 'Biz Atatürk'ün ismini Çorlu'ya verdik' diyerek, elbette Çorlu'da Atatürk adında hangi hizmet yapılsa başımızın tacıdır ama, bu kelime oyununa bile tenezzül edenlerin nasıl bir kötülük içinde olduğunu bütün Türkiye'nin görmesi lazım"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN