Mahmut Tanal'dan Meclis'e soru önergesi: Belediyelerde çarçur edilen her kuruşun hesabı sorulmalı

Mahmut Tanal'dan Meclis'e soru önergesi: Belediyelerde çarçur edilen her kuruşun hesabı sorulmalı

CHP'li Mahmut Tanal'ın, belediyelerde eski yönetimlerden kalan borçların araştırılması için Meclis'e araştırma önergesi verdi.

CHP'li Mahmut Tanal, belediyelerdeki mali yolsuzluklar ve kaynakların yanlış kullanımı konusunda dikkat çeken açıklamalar yaptı. Tanal, belediyelerde çarçur edilen, yandaşlara aktarılan ve kişisel servetlere dönüştürülen her kuruşun hesabının sorulması gerektiğini belirtti.

Tanal, yaptığı açıklamada, belediyelerin borç bataklığına sürüklenmesiyle ilgili endişelerini dile getirerek, belediye kaynaklarının yanlış kullanımının önüne geçilmesi gerektiğini vurguladı.

Mahmut Tanal, “Belediyelerde çarçur edilen, yandaşlara aktarılan, kişisel servete dönüştürülen her kuruşun hesabı sorulmalıdır. Belediyelerin borç bataklığına sürüklenmesi, belediye kaynaklarının yanlış kullanımı, belediyelerce vatandaşlara kaliteli hizmet için harcanması gereken paraların amaç dışı değerlendirilmesi, belediyelerin toplamda ne kadar borcu olduğu ve bu borçların hangi kalemlerden oluştuğu konusunda TBMM üzerine düşen görevi yerine getirmelidir" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN