Çift maaş tartışmasına katılmıştı! Hesabını kapattı

Çift maaş tartışmasına katılmıştı! Hesabını kapattı

AK Parti döneminde çift maaş alan bürokratlar tartışmasına katılan ve "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir" diyen AK Partili Metiner, bir süre sonra tweetini sildi. Metiner'in bir süre sonra hesabını da kapattı.

AK Partili Mehmet Metiner, AK Parti döneminde çift maaş alan bürokratlar tartışmasına katılmış ve "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir" çağrısı yapmıştı.

Metiner ilk mesajında, "Bürokraside çift maaş uygulamasına son verilmelidir. Makamın kendisi zaten payedir. Başka paylarla örselenmesine izin verilmemelidir. Bugünkü ekonomik koşullarda toplumun vicdanını rahatsız eden bu tür bir uygulama, siyasi kırıma dönüşebilir" ifadelerini kullanmıştı.

1.jpg

Tweetten bir süre sonra bir açıklama daha yayımlayan Metiner, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü ve eski AKP'li Milletvekili Fahrettin Poyraz'ın kendisine ulaştığını ve iddiaları yalanladığını söyledi.

HESABINI KAPATTI

Metiner, paylaşımında şunlar ifade etti: "Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü eski vekil arkadaşımız Fahrettin Poyraz aradı. İddiaların doğru olmadığını söyledi. Gerekli bilgi ve belgeleri gönderdi. O yüzden tiviti kaldırma gereği duydum. Başka söze gerek yok. Nokta.” Metiner, bir süre sonra bu tweetini sildi. Metiner, bu açıklamanın ardından hesabını kapattı.

2-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN