Cinayetin ardından yasak aşk çıktı! Kiralık katil tutmuş

Cinayetin ardından yasak aşk çıktı! Kiralık katil tutmuş

İzmir'de Ramazan Bayramı'nın ilk günü, kamyonetinde başında vurulmuş halde bulunan 49 yaşındaki M.A. hayatını kaybetti. Cinayeti itiraf eden eş A.A. ilişki yaşadığı R.K.'nın 500 bin TL karşılığında tetikçi tuttuğunu söyledi. R.K. ve tetikçi G.U. tutuklanırken, A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dehşet veren olay İzmir Bayraklı'da meydana geldi. M.A. 10 Nisan'da Bayraklı ilçesinde Postacılar Mahallesi'nde kamyonetinde öl, bulundu. Olayı görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, M.A.'nın başından vurulduğunu ve hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, M.A.'nın kamyonetinin park halinde olduğu yeri gören herhangi bir güvenlik kamerası bulunmadığını tespit etti.

aaaa.jpg

GENİŞ ALANDA KAMERA ÇALIŞMASI YAPILDI

Polis, olayı aydınlatmak için geniş alanda kamera çalışması yaptı. Bölgedeki 30'dan fazla güvenlik kamerasının onlarca saatlik görüntüleri tek tek incelendi. Görüntülerden M.A.'nın kamyonetinin park halinde olduğu yeri gören ve olayın geçtiği saatlerde mahalleye giren otomobildeki kişiler tespit edildi.

EŞ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Tespit edilen kişilerden R.K. ve G.U. gözaltına alındı. Eş A.A. da cinayeti itiraf etti ve R.K. ile ilişki yaşadığını söyledi. A.A.,R.K.'nın da 500 bin TL karşılığında G.U.'yu tuttuğunu söyledi. G.U.'ya ödenmesi gereken paranın ödenmediği öğrenildi. R.K. ve G.U. suçlamaları reddetti. G.U. ise aşırı alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını öne sürdü. Polis, G.U.'nun olayda kullandığı değerlendirilen tabancaya da el koydu.

R.K. ve G.U. tutuklandı. A.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

dddd.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN