Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum: Genel seçimlere yönelik hesap yapanlar boşa uğraşmasın

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Uçum: Genel seçimlere yönelik hesap yapanlar boşa uğraşmasın

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, "Genel seçimlere yönelik hesap yapanlar boşa uğraşmasın" paylaşımında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mehmet Uçum, kişisel X hesabından açıklamada bulundu. Uçum, "Yerel seçiminin genel sonucuna bakıldığında ise muhalefet yerel seçimlerde başarılı olsa da yerel meclisler üzerinden genel oy dağılımında Cumhur İttifakının birinciliğinin devam edeceği de anlaşılıyor" dedi.

Uçum'un sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"31 Mart 2024 Yerel Seçimlerimiz tüm ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun. Türkiye bütün dış ve iç karalamalara rağmen hakikaten güçlü demokrasisi, adil ve güvenceli demokratik seçim sistemiyle dünyaya örnek bir seçimi daha tamamladı. Demokratik siyasi rekabet içindeki tüm aktörlerin Türkiye’nin bu yetkin demokrasisine gözü gibi sahip çıkması, dış ve iç her türlü saldırıya karşı Türkiye’nin demokrasisini koruması gerekir.

'GENEL SEÇİMLERE YÖNELİK HESAP YAPANLAR BOŞA UĞRAŞMASIN'

Partilerin yerel meclisler üzerinden aldıkları oy oranları üzerinden genel seçimlere yönelik hesap yapanlar bence boşa uğraşmasınlar.

Türkiye 2028’e kadar dört yıllık seçimsiz dönemde her alanda reform siyasetini hayata geçirecektir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülke Liderliğiyle Bağımsız ve Güçlü Türkiye perspektifine bağlı olarak Türkiye’nin yeni aşamalara geçmesine önderlik yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (40)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
40 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN