Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimi işaret etti: Biz yoksak doğal gaz yok

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde konuştu. Yerel yönetim ve merkezi yönetimin işbirliğine dikkat çeken Erdoğan, "Biz merkezi yönetim miyiz? Burada cumhurbaşkanı şu anda AK Partili Erdoğan. Yerel seçimde AK Partili büyükşehir olduğu zaman artık Ordu'nun kılına zarar gelmez" dedi.

'BİZ YOKSAK DOĞAL GAZ YOK'

Sözlerine devam eden Erdoğan, "Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok" ifadelerini kullandı.

EMEKLİLERE İKRAMİYE MÜJDESİ

Erdoğan, emekli ikramiyelerinin de yükseltildiği haberini vererek "Emeklilerimizin bayram ikramiyesinde artış yapmayı planlıyoruz. Eskiden emeklinin bayram ikramiyesi diye geliri yoktu. 2018'de biz getirdik. Önümüzdeki bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz" dedi.

1kapak-010.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

"Ülkeye eser kazandırma ve millete hizmet etme yolunda girdiğimiz mücadelede yanımızda yer alan Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi.

ARAMIZA GİRMEYE ÇALIŞANLARA YER VERMEYİN

Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin. Biz aramıza tefrika sokmaya çalışanlarla bugüne kadar yürümedik. Biz, bizimle bir olan, diri olan, kardeş olanlarla yürüdük. Bundan sonra da onlarla yürüyeceğiz.

Sadece partimizle, ittifakımızla yol yürüyenlerden mesulüz. Ne diyor 'Ben seçimi kazanacağım, ondan sonra AK Parti'ye geçeceğim.' Bizim onlarla işimiz yok.

HOKKABAZLIKLARA DEĞİL ESERE İHTİYAÇ VAR

Ordu hokkabazlıklara değil esere ihtiyacı var. Türkiye Yüzyılı'na hazırlanmaya ihtiyacı var.

Bizim Cumhur İttifakımız var. AK Parti'miz var. Siyasetin namusu var. Evvela adayı olduğun partiye sadakat göstermen gerekir. Eli işte gözü oynaşta olanlardan ne partilerine ne de şehirlerine hayır gelir.

1kapak-011.jpg

Biz yola çıktıklarımızla yolumuza devam ederiz. Ordu vizyonu ile, projesi ile 31 Mart'a hazırdır. Hilmi Güler'i ile, tüm ilçe belediyeleri ile geleceğe yürüyor mu?

ORDU'NUN KILINA ZARAR GELMEZ

Biz merkezi yönetim miyiz? Burada cumhurbaşkanı şu anda AK Partili Erdoğan. Yerel seçimde AK Partili büyükşehir olduğu zaman artık Ordu'nun kılına zarar gelmez.

Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi doğal gazı nasıl getirecek? Biz varsak doğal gaz var, biz yoksak doğal gaz yok.

Ordu Çevre Yolu'nun ilk etabını tamamladık, diğer etapları 2025'bitiriyoruz. Yıllık 2,5 milyon kapasiteli Ordu Giresun Havalimanı'nı şehrimize kazandırdık. Geçen yıl yolcu trafiği neredeyse 1 milyona ulaştı. Ordulu çiftçilerimize 5 milyar lira tutarında destek verdik. Ordulu iş insanlarımıza 3 milyarı aşan prim teşviki verdik.

EMEKLİ İKRAMİYESİ 3 BİN TL OLDU

Küresel gelişmelerin etkisi ile ülke olarak içinden geçtiğimiz meşakkatli sürecin insanımızı nasıl yorduğunu biliyoruz. Bir de 6 şubat depremlerinin 104 milyar dolarlık maliyeti eklememiz gerekiyor.

Ek tedbirlerle destek sağlıyoruz. En düşük emekli maaşını 10 bin liraya çıkarmanın, 5 bin liralık ödemenin maliyeti 300 milyar liradan fazladır.

Emeklilerimizin bayram ikramiyesinde artış yapmayı planlıyoruz. Eskiden emeklinin bayram ikramiyesi diye geliri yoktu. 2018'de biz getirdik. Önümüzdeki bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN