Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Faizi indirdik, enflasyon da inecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Faizi indirdik, enflasyon da inecek

Konya İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ekonomiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Faizi indirdik, enflasyon da inecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Faizi tek haneye indiremezsiniz dediler indirdik. Böyle de devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek." ifadelerini kullandı. "Çanakkale 18 Mart Köprüsü nasıl olduysa Kanal İstanbul da öyle olacak." diyen Erdoğan, Pençe-Kilit operasyonunda 3 askerin şehit olmasına ilişkin yaptığı açıklamasında "Bugün yine 3 şehidimiz var ama onların kanı yerde kalmayacak. Mehmetçik adı nereden geliyor; Muhammet, Mehemmet ve Mehmet... Biz sonra Mehmetçik demişiz." diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları;

Ekim ayı sonunda Konya'da Dünya Karate Şampiyonası düzenlendi. Genç karatecilerimizin 12 madalya kazanarak göğsümüzü kabarttığı bu etkinlik de son derece başarılı geçti. Tüm Konyalı kardeşlerimi, misafirperverlikleri ve başarılı ev sahiplikleri dolayısıyla yürekten tebrik ediyorum. Modern spor altyapısı ve tecrübeyle Konya'nın uluslararası spor organizasyonlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olacağına inanıyorum. Bizler de bu konuda Konya'ya desteklerimizi sürdüreceğimize inanıyoruz.

"KONYA'NIN ÖZEL BİR YERİ VAR"

Konya'nın siyasi mücadele tarihimizde özel bir yeri var. Türkiye'nin en zorlu, sancılı yıllarında Konya yerli ve milli duruşuyla, cesareti ve dirayetiyle daima kendinden söz etmiştir. 12 Eylül'den 28 Şubat'ın karanlık günlerine kadar tavrınızı milli iradeden yana koydunuz. Merhum Erbakan hocamıza sahip çıkan Konya, AK Parti'nin de en büyük kalesi olmuştur. Her ne kadar Erbakan hocamızdan sonra kurmuş olduğu partinin varisleri aynı istikamette yürümemişse de biz AK Partimizde yeni bir dönemi başlattık ve Türkiye'nin bir numaralı partisi olduk.

"TÜRKİYE'NİN 1 NUMARALI PARTİSİYİZ"

Şu anda da 1 numaralı Türkiye'nin en güçlü partisi olarak ve ayrıca Cumhur İttifakı olarak bu gücümüzü ülkemizin geneline yaymak suretiyle yolumuza devam ediyoruz. Girdiğimiz seçimlerin tamamında Konyalı kardeşlerimizin desteğine mazhar olduk. Bize gönül veren, destek veren tüm Konyalılara teşekkür ediyorum. Ulaşımda dünyanın en ucuz şehri unvanını elinden tutan Konya, belediyecilikte örnek olmuştur.

Bugün yine 3 şehidimiz var ama onların kanı yerde kalmayacak. Mehmetçik adı nereden geliyor; Muhammet, Mehemmet ve Mehmet... Biz sonra Mehmetçik demişiz.

Biz birileri gibi musluğun anahtarını değiştirenlerden değiliz. Yatırımları altyapısıyla, üst yapısıyla beraber yaparız.

"MERAK ETMEYİN ENFLASYON DA İNECEK"

Bana diyorlar ki, "Başkan bir tarafta Putin, bir tarafta Zelenskiy, bunları nasıl idare ediyorsun?" Biz, 'Bu bir sırdır' dedik. Türkiye Bay Kemal ve şürekasıyla kuyuya inseydi biz de şu an doğal gaz sıkıntısı çekiyorduk. Bakın şu an Türkiye'nin öyle bir derdi yok. Faizi tek haneye indiremezsiniz dediler indirdik. Böyle de devam edecek. Merak etmeyin enflasyon da inecek.

Çanakkale 18 Mart Köprüsü nasıl olduysa Kanal İstanbul da öyle olacak.

20 yıl önce bizim İHA'mız mı vardı? Bizim SİHA'mız mı vardı? Ama şimdi bunların hepsi var. Kızılelma da 2023'ün sonuna doğru seri üretime geçmiş olacak.

Sandık güvenliğini tartışmaya açarak kirli niyetlerini ifşa ediyorlar. Seçimde gerekli önlemleri alarak fırsat vermememiz çok önemli.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN