D-100'de TIR devrildi: İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı

D-100'de TIR devrildi: İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı

Kocaeli'nde yaşanan üzücü bir olay, D-100 Karayolu'nun İstanbul istikametini felç etti. Kömür yüklü bir TIR'ın devrilmesi sonucu karayolu yaklaşık 2 saat boyunca ulaşıma kapalı kaldı. Kaza nedeniyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler, alternatif güzergahları kullanmak zorunda kaldı.

Kocaeli'nde D-100 Karayolu'nun Şirinyalı mevkisinde M.A. idaresindeki 41 ZB 717 plakalı kömür yüklü TIR devrildi. İhbar üzerine bölgeye polis, sağlık ve Karayolları ekipleri sevk edildi.

Kömürlerin yola saçılması nedeniyle yolun İstanbul istikameti ulaşıma kapandı.

Araç yoğunluğu oluşan bölgede sürücüler, alternatif güzergahlara yönlendirildi.

Ekiplerin, yaklaşık 2 saatlik çalışması sonucu kömürlerin temizlenmesi ve TIR'ın kaldırılmasının ardından yol ulaşıma açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN