'Dadı Meryem' hapisten çıkıp cinsiyet değiştirmiş! 8 yaşındaki çocuğu diri diri gömdüğü ortaya çıktı

'Dadı Meryem' hapisten çıkıp cinsiyet değiştirmiş!  8 yaşındaki çocuğu diri diri gömdüğü ortaya çıktı

Esra Ero'un programında yaşananlar Türkiye'yi derinden sarstı. Programa eşiyle barışmak için katılan Mehmet Altun'un eşi Rabia Altun, çocuklarının dadısı 'Dadı Meryem' ile aldatıldığını iddia etti. Yayına katılan 'Dadı Meryem'in geçmişi ise kan dondurdu. 8 yaşındaki Hasret'i diri diri gömdüğü ortaya çıktı.

'Dadı Meryem'in 8 yaşındaki bir kızı diri diri gömdüğü ortaya çıktı. Esra Erol'un ihbar hattına gelen bir mesaj üzerine Dadı Meryem'in geçmişte cinayet suçundan 9 yıl hapis yattığı öğrenildi. Meryem, cinayeti 16 yaşındayken işlediğini ve kazayla olduğunu savundu.

222.jpg

Esra Erol, 8 yaşındaki Hasret'i kullanılmayan bir binada gömülü halde bulunduğunu anlattı. Yapılan olay yeri inceleme ve otopsi raporunda küçük Hasret'in diri diri gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti işlediğinde Serkan adlı bir erkek olan Meryem'in hapisten çıktıktan sonra cinsiyetini değiştirdiği de ortaya çıktı.

gggg.jpg

Dadı Meryem olayı, birçok soruyu gündeme getirdi. Çocuklara yönelik suçların artması, çocukların güvenliğinin nasıl sağlanacağı ve bu tür trajedilerin tekrarlanmaması için neler yapılması gerektiğini sorgulanıyor. Sosyal medyada olaya tepki gösteren birçok kullanıcı, çocuklarının güvenliğinin sağlanması için yetkililere çağrıda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN