Datça'da aşırı sıcaklar sonucu denizde ölüm oranı artıyor: 3 kişi denizde can verdi

Datça'da aşırı sıcaklar sonucu denizde ölüm oranı artıyor: 3 kişi denizde can verdi

Datça'da yaşanan acı olay, aşırı sıcakların etkisiyle denizde üç kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bölgeye polis, jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Muğla'nın Datça ilçesinde, aşırı sıcaklar nedeniyle denizde hayatını kaybedenlerin sayısı üçe çıktı. İskele Mahallesi Liman mevkisinde deniz yüzeyinde hareketsiz bir kişi görülmesi üzerine yapılan müdahalede 41 yaşındaki Necati Büyükkaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaka Mahallesi Palamutbükü sahilinde ve İskele Mahallesi Kargı mevkisinde denize giren Orhan Zagra (62) ve İbrahim Adanır (80) isimli iki kişi de sıcaklar nedeniyle denizde fenalaşarak hayatını kaybetti. Olay yerine jandarma, polis, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaşamını yitiren kişilerin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN