Davutoğlu: Akbelen’de ağaçları keserken hiç mi vicdanınız sızlamıyor

Davutoğlu: Akbelen’de ağaçları keserken hiç mi vicdanınız sızlamıyor

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Muğla Akbelen Ormanı'ndaki ağaç kıyımına tepki gösterdi. Davutoğlu, "Akbelen’de ağaçları keserken hiç mi vicdanınız sızlamıyor, yandaş müteahhitler daha fazla kar edecek diye doğanın katline nasıl izin verirsiniz?" dedi.

Muğla İkizköy’deki kömür maden sahasının genişletilmesi çalışmalarına karşı Akbelen Ormanı’nda ağaç kıyımı gerçekleşiyor. Vatandaşlar ise ağaçlar kesilmesin diye nöbet tutuyor. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Akbelen'de gerçekleşen doğa katliamına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. "Akbelen’de ağaçları keserken hiç mi vicdanınız sızlamıyor" diyen Davutoğlu, "Yandaş müteahhitler daha fazla kar edecek diye doğanın katline nasıl izin verirsiniz?" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Akbelen’de ağaçları keserken hiç mi vicdanınız sızlamıyor, yandaş müteahhitler daha fazla kar edecek diye doğanın katline nasıl izin verirsiniz? Dün olduğu gibi bugün de Akbelen’de kardeşlerimizin haklı mücadelesinde yanındayız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN