Davutoğlu henüz oy vermeyenlere seslendi: Vatanına, milletine sahip çık, mutlaka sandığa git

Davutoğlu henüz oy vermeyenlere seslendi: Vatanına, milletine sahip çık, mutlaka sandığa git

Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Ahmet Davutoğlu da oy kullanmayan seçmene çağrıda bulundu. Davutoğlu, “Sandıklar saat 17.00'ye kadar açık; vatanına, milletine sahip çık hala oy vermediysen mutlaka sandığa git, oyunu kullan” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turu için Eyüpsultan’da bulunan Göktürk Nejat Sabuncu İlkokulu’nda eşi Sare Davutoğlu ile oy kullandı.

Davutoğlu oy kullandıktan sonra CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker’in Şanlıurfa’da sandık başında yapılan usulsüzlüğe tepki gösterdiği için darp edilmesini kınadı. Davutoğlu, “Hangi siyasi görüşten ne olursa olsun hangi partiden olursa olsun bütün vatandaşlarımızın seçim sürecini takip etme ve burada bir usulsüzlük varsa bu usulsüzlükle ilgili görüş beyan etme ve yetkiliyse müdahale etme hakkı vardır. O bakımdan Sayın Şeker'e yönelik olarak Şanlıurfa'da gerçekleşen saldırıyı şiddetle kınıyorum” dedi.

OY KULLANMAYAN SEÇMENE SESLENDİ

Davutoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oy kullandıktan sonra ‘hala oy kullanmayan’ seçmene yaptığı çağrıya benzer şekilde seçmene seslendi.

Davutoğlu yaptığı paylaşımla, “Kıymetli kardeşim, sandıklar saat 17.00'ye kadar açık; vatanına, milletine sahip çık hala oy vermediysen mutlaka sandığa git, oyunu kullan” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN