Davutoğlu ile vatandaş arasında dikkat çeken diyalog: Ekran yasağı var nasıl çıkalım?

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Mersin'de vatandaşlarla sohbet etti. Davutoğlu, "Televizyona çıkıp konuşun tartışın." diyen bir vatandaşa "Ekran yasağı var nasıl çıkalım?" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Mersin'de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Davutoğlu'nun bir vatandaşla olan diyaloğu dikkat çekti. Davutoğlu, "Televizyona çıkıp konuşun tartışın" diyen vatandaşa "Televizyonları bize yasakladılar. Nasıl çıkalım?" ifadelerini kullandı.

"TÜRK LİRASININ DEĞER KAYBETMESİNİN İKİ SEBEBİ VAR"

Davutoğlu Mersin'de vatandaşlarla sohbet etti. Bir vatandaş, Davutoğlu'na "Hızlı bir şekilde Türk lirası değer kaybediyor. Nasıl çözeceksiniz?" diye sordu. Davutoğlu ise, "Türk lirasının değer kaybetmesinin iki sebebi var. Merkez Bankası ve Hazine Maliye'nin başında bu işi bilmeyen cahil adamlar var. Oraya işin ehlini getireceğiz. Ben başbakanlığı bıraktığımda dolar 2 lira 80 kuruştu. Türkiye aynı Türkiye idi. İkincisi de yolsuzluklar. Yolsuzluklarla bu memleketin hazinesinin kanını emiyorlar. Bütün bunları engelleyeceğiz. Yolsuzlukları durdurup işi ehline vereceğiz. Türk lirasını bu hale düşürenlerin ellerinden bu meseleyi alacağız." diye cevap verdi.

"TELEVİZYONLARI BİZE YASAKLADILAR"

"Televizyona çıkıp konuşun tartışın." diyen vatandaşa Davutoğlu şunları söyledi:

"Televizyonları bize yasakladılar. Hala çıkarmıyorlar. Biz çıkmak istemediğimizden değil. Bir gün Tayyip Erdoğan'la oturup karşılıklı tartışsak gerçekler ortaya çıkar. Ama cesaret edemezler. Ben buradayım çıkarım. Onlar ayarlı televizyonlara çıkarlar."

İlgili Haberler