Davutoğlu iktidara seslendi: Yaygınlaşan İslam karşıtlığına ses çıkarın

Davutoğlu iktidara seslendi: Yaygınlaşan İslam karşıtlığına ses çıkarın

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Hindistan'daki başörtüsü yasağına tepki göstererek "İktidarı ve bütün siyasi partileri Çin’den Hindistan’a yayılan İslam karşıtlığına yönelik ortak bir çabaya davet ediyorum" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hindistan'daki başörtüsü yasağına tepki gösterdi. Gelecek lideri, iktidara ve tüm siyasi partilere de yaygınlaşan İslam karşıtlığına tepki göstermeleri için çağrıda bulundu.

Davutoğlu'nun ilgili paylaşımı şu şekilde:

"Hindistan’da okullarda başörtüsü yasağı uygulanması ve kız öğrencilerin çetelerin saldırılarına maruz kalması bir insanlık suçudur.
İktidarı ve bütün siyasi partileri Çin’den Hindistan’a yayılan İslam karşıtlığına yönelik ortak bir çabaya davet ediyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN