Davutoğlu yine Sinan Ateş'i sordu: Failler kadar siz de sorumlusunuz

Davutoğlu yine Sinan Ateş'i sordu: Failler kadar siz de sorumlusunuz

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, her hafta olduğu gibi yine eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş suikastını hatırlattı. Davutoğlu, yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Süleyman Soylu’ya seslenerek, “Sustunuz. Bu suskunluğunuzdan dolayı failler kadar siz de sorumlusunuz. Allah’ın izniyle iktidara gelip bu cinayetin hesabını biz soracağız!” dedi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, Ankara'da 30 Aralık’ta uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Ateş’e yapılan suikasti her hafta hatırlatan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yine bir paylaşımla olayın aydınlatılmamasına dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Davutoğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sessizliğine vurgu yaptı.

ERDOĞAN, BAHÇELİ VE SOYLU'YA SESLENDİ

Davutoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“Bahçeli, Erdoğan ve Soylu; sizleri defalarca uyardık ancak gereğini yapmadınız. Sinan Ateş öldürüleli, 20 hafta, 140 gün, 3360 saat geçti. Sustunuz. Bu suskunluğunuzdan dolayı failler kadar siz de sorumlusunuz. Allah’ın izniyle iktidara gelip bu cinayetin hesabını biz soracağız!”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN