Davutoğlu 'Sinan Ateş' suikastını sormaktan vazgeçmiyor: Neyi bekliyorsunuz?

Davutoğlu  'Sinan Ateş' suikastını sormaktan vazgeçmiyor: Neyi bekliyorsunuz?

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in cinayetinin aydınlatılması için her cuma çağrıda bulunan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Erdoğan, Bahçeli ve Soylu'ya seslendi. Cinayetin üzerinden 12 hafta geçtiğini belirten Davutoğlu "Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim" ifadelerini kaydetti.

Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt’la 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktıkları sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Suikastın ardından iktidar kanadında sessizliğin hakim olması siyasette sert tartışmalara yol açtı. MHP'den hiçbir açıklama ve taziye dile getirilmezken AK Parti uzun süre sonra Emniyet birimlerinin çalıştığını söyledi.

'NEYİ BEKLİYORSUNUZ?'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da her cuma cinayetin aydınlatılması için çağrılarda bulunacağını duyurmuştu. Davutoğlu bugün de sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çağrıda bulundu.

Davutoğlu şu ifadeleri kaydetti:

Sinan Ateş öldürüleli,
12 hafta
84 gün
2016 saat geçti.

Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN