Davutoğlu'ndan Haniye'ye başsağlığı mesajı: Topraklarını savunma pahasına canlarını feda ettiler

Davutoğlu'ndan Haniye'ye başsağlığı mesajı: Topraklarını savunma pahasına canlarını feda ettiler

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan Hamas lideri Haniye'nin çocukları ve torunları için sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Davutoğlu, "Evlatlarının ve torunlarının nezdinde, topraklarını savunma pahasına canlarını feda eden tüm Filistin şehitlerimizin mekanları cennet, makamları âli olsun." dedi.

Filistin'de 7 Ekim'den bu yana 30 binden fazla insanın hayatını kaybetmesine neden olan İsrail, Eş-Şati Mülteci Kampı'nda hareket halindeki bir aracı hedef alması sonucu Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin 3 oğlu ve 3 torunu şehit oldu. Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Haniye'ye başsağlığında bulundu.

Davutoğlu'nun paylaşımı şöyle;

"Çok kıymetli kardeşim ve değerli dostum, sadece Gazze direnişinin sembol ismi değil aynı zamanda şehit babası olan İsmail Haniye; 2012 yılında Gazze’ye düzenlenen saldırılar devam ederken evinize misafirliğe geldiğimde tanımaktan şeref duyduğum çok kıymetli aile bireylerinin, çocuklarının ve torunlarının şehadet haberini derin bir üzüntüyle öğrendim. Birlikte omuz omuza özgür Gazze için mücadele etme lütfunu bana bağışladığı için Cenab-ı Allah’a bir kez daha şükürler olsun. Evlatlarının ve torunlarının nezdinde, topraklarını savunma pahasına canlarını feda eden tüm Filistin şehitlerimizin mekanları cennet, makamları âli olsun. İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN