Davutoğlu'ndan KKM'de faiz üst limitinin kaldırılmasına tepki: Sen değil miydin 'ortada Nass var' diyen

Davutoğlu'ndan KKM'de faiz üst limitinin kaldırılmasına tepki: Sen değil miydin 'ortada Nass var' diyen

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Kur Korumalı Türk lirası mevduat hesaplarında faiz üst limitinin kaldırılmasına tepki gösterdi. İsim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Davutoğlu, İşin gücün milletin temiz dini duygularını istismar etmek. Sen değil miydin “ortada Nass var sana bana ne oluyor” diyen! Sen değil miydin sözde faizle mücadele eden!" dedi.

Döviz kurunun tarihte görülmemiş yükselişi karşısında önlem amaçlı iktidarın getirdiği, ilk kez 22 Aralık 2021'de uygulanmaya başlanan Hazine destekli Kur Korumalı Mevduat hesaplarında faiz üst limiti kaldırıldı. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Kur Korumalı Türk lirası mevduat hesaplarında faiz üst limitinin kaldırılmasına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İsim vermeden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermede bulunan Davutoğlu, İşin gücün milletin temiz dini duygularını istismar etmek. Sen değil miydin “ortada Nass var sana bana ne oluyor” diyen! Sen değil miydin sözde faizle mücadele eden!" dedi.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İşin gücün milletin temiz dini duygularını istismar etmek. Sen değil miydin “ortada Nass var sana bana ne oluyor” diyen! Sen değil miydin sözde faizle mücadele eden! Geçen yıl 181 milyar liraya mal olan KKM rezaleti yetmezmiş gibi Ramazan günü faizde üst sınırı kaldırıyorsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN