Davutoğlu'ndan vatandaşın '6'lı masadan ayrıl oyumuz sana' sözlerine yanıt

Davutoğlu'ndan vatandaşın '6'lı masadan ayrıl oyumuz sana' sözlerine yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Adıyaman'da esnaf ziyareti yaptığı sırasında vatandaşların "6'lı masadan ayrıl hepimiz oyumuzu veririz" sözlerine, "Bakarız ona" diyerek yanıt verdi.

Adıyaman'da partisinin yeni il başkanlığı binasının açılışına giden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

6'LI MASADAN AYRIL HEPİMİZ OYUMUZU VERİRİZ

Kıraathanede oturan vatandaşlara selam veren Davutoğlu, bir vatandaşın, "Altılı masadan ayrıl hepimiz oyumuzu veririz" sözlerine karşılık Davutoğlu, "Bakarız ona" diye cevap verdi.

AÇILIŞTA PARTİLİLERE SESLENDİ

Daha sonra partisinin il başkanlığı yeni binasının açılışına katılan Davutoğlu, burada partililere seslendi. Davutoğlu, daha sonra gündeme ilişkin gazetecilere açıklamada bulunarak, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun cezasının onanmasıyla ilgili, yargının siyasallaştığı yönünde açıklamalarda bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN