Davutoğlu'ndan Yasemin Dora Kurtkaya'ya destek: Bartın'a kadın eli değecek

Davutoğlu'ndan Yasemin Dora Kurtkaya'ya destek: Bartın'a kadın eli değecek

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu'ndan, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bartın Belediye Başkan adayı olarak Yasemin Dora Kurtkaya'ya destek paylaşımı. Davutoğlu yaptığı paylaşımda, Kurtkaya ile Bartın'ın "Gelecek Belediyeciliği" ile tanışacağını ve iller arasında çağ atlayacağını belirtti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun, 31 Mart yerel seçimleri için Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya'ya destek amacıyla paylaştığı video, Bartın sokaklarında vatandaşlarla yapılan samimi sohbetlerin de yer aldığı videolu paylaşımda bulundu.

'BARTIN GELECEK BELEDİYECİLİĞİYLE TANIŞACAK'

Gelecek Partisi'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya için özel bir destek de Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'ndan geldi. Davutoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, Bartın sokaklarında Kurtkaya ile birlikte yürüyor, halkla buluşuyor ve gelecek vizyonunu anlattığı görüntüler yer alıyor. "Bartın’a bir hanım eli değecek. Adayımız Yasemin Dora Kurtkaya ile birlikte, Bartın Gelecek belediyeciliğiyle tanışarak, çağ atlayan illerimizden olacak. Bizler için Bartın’da; #İşÇokMazeretYok" ifadeleriyle Bartın halkına çağrıda bulundu.

Videoda, Davutoğlu ve Kurtkaya'nın Bartın'ın çeşitli noktalarında vatandaşlarla yaptığı samimi sohbetler dikkat çekiyor. Gelecek Partisi'nin "Gelecek Belediyeciliği" anlayışı çerçevesinde, şehrin potansiyelini ortaya çıkaracak projeler ve yenilikçi fikirler halkla paylaşılıyor. Bartın'ın sosyal, ekonomik ve kültürel yapısını güçlendirecek adımların altı çizilirken, yerel yönetimde kadın liderliğinin önemi vurgulanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN