DEM Parti heyeti yarın Demirtaş'ı ziyaret edecek

DEM Parti heyeti yarın Demirtaş'ı ziyaret edecek

DEM Parti heyeti yarın saat 13.00’te Edirne’de Selahattin Demirtaş’ı, 12 Ocak Pazar günü yine saat 13.00’te Kandıra’da Figen Yüksekdağ’ı ziyaret edecek.

DEM Parti’den yapılan açıklamaya göre, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder, Van Milletvekili Pervin Buldan ve yerine kayyum atanmış olan eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün yer aldığı heyet, Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’a ziyaretlerde bulunacak.

Heyetin, 11 Ocak Cumartesi günü Edirne’de eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı, 12 Ocak Pazar günü ise Kandıra’da Figen Yüksekdağ’ı ziyaret edeceği belirtildi. Ziyaretlerin saat 13.00’te gerçekleşmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN