DEM Partili Kızıltepe Belediye Başkanı İpek, partisinden istifa etti

DEM Partili Kızıltepe Belediye Başkanı İpek, partisinden istifa etti

DEM Partili Kızıltepe Belediye Başkanı Zeyni İpek, tehdit ve kumpas iddialarıyla partisinden istifa etti. İpek, halk iradesine bağlı kalarak bağımsız olarak görevine devam edeceğini açıkladı.

DEM Partili Kızıltepe Belediye Başkanı Zeyni İpek, partisinden istifa ettiğini yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Zeyni İpek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık 35 yıl boyunca Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM) ve ilkeleri doğrultusunda büyük bir özveri ve heyecanla hizmet ettim. Partimizin gerçekleştirdiği ön seçim sonucunda Kızıltepe Belediye Başkanlığına aday gösterildim ve halkımızın desteğiyle bu göreve seçildim. Ancak, belediye bünyesinde birlikte çalıştığım bazı kişiler tarafından şahsıma yönelik özel görüntülerin medyada paylaşılacağı tehdidiyle karşı karşıya kaldım. Bu durum, belediye yönetimini ele geçirmeye yönelik bir kumpas ve komplo niteliği taşımaktadır. Bu tehditlerle mücadele etmek ve bu süreci yönetebilmek adına, istemesem de, mensubu olduğum Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nden istifa etmek zorunda kaldım.

Ben, halk iradesinin en büyük güç olduğuna inanan biriyim. Bu inançla var oldum ve bu anlayışla görevime devam edeceğim. Değerli Kızıltepe halkına, bağımsız bir şekilde hizmet sunmayı sürdüreceğimi saygıyla bildiririm."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN