Demirtaş'tan 'Enes Kara' paylaşımı: Bu düzeni değiştireceğiz

Demirtaş'tan 'Enes Kara' paylaşımı: Bu düzeni değiştireceğiz

Ailesinin baskısıyla cemaat yurdunda kaldığı için intihar eden Enes Kara hakkında paylaşımda bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ''Enes Kara'nın intiharı çok acı. Mesele Hükümet'in ve tarikatların yoksulluk üzerinden toplumu teslim alma politikasıdır. Bu düzeni değiştireceğiz'' dedi.

Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Elazığ'da ailesinin baskısıyla cemaat yurdunda kaldığı gerekçesiyle intihar eden Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Enes Kara hakkında Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Demirtaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'BU DÜZENİ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRECEĞİZ'

''Enes Kara'nın intiharı çok acı. Çok üzüldüm. Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum.

Mesele yoksulluktur. Mesele Hükümet'in ve tarikatların yoksulluk üzerinden toplumu teslim alma politikasıdır. Bu düzeni değiştireceğiz. Hep birlikte.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN