Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na 'hayırlı olsun' mesajı: Kendisini HDP'ye de bekliyoruz

Demirtaş'tan Kılıçdaroğlu'na 'hayırlı olsun' mesajı: Kendisini HDP'ye de bekliyoruz

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenen CHP Lideri Kılıçdaroğlu için "hayırlı olsun" paylaşımı yaptı. Demirtaş "Kendisini HDP'ye de bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP, İYİ Parti, DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti'nin oluşturduğu Altılı Masa, bugün gerçekleştirdiği 14. toplantısında cumhurbaşkanı adayını belirledi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oldu.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu için tebrik mesajı yayınladı.

Demirtaş, HDP Eş Genel Başkanı Sancar'ın, HaberTürk'te canlı yayında Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulunarak "Ortak adaylığı konuşmak için genel merkezimize bekliyoruz." ifadelerinin olduğu bir görseli paylaştı. Demirtaş "Sayın Kılıçdaroğlu'na hayırlı olsun diyoruz. Kendisini HDP'ye de bekliyoruz." dedi.

Demirtaş'ın paylaşımı şöyle:

"Sayın Kılıçdaroğlu'na hayırlı olsun diyoruz. Kendisini HDP'ye de bekliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN