Denizde korku dolu anlar! 4 tatilci ölümden döndü

Denizde korku dolu anlar! 4 tatilci ölümden döndü

Gaziantep ve Konya’dan Antalya’da bulunan İncekum Halk Plajı’nda gelen 4 arkadaş, dalgalara rağmen denize girince boğulma tehlikesi atlattı.

Gaziantep ve Konya’dan Antalya’nın Alanya ilçesine tatile gelen 4 vatandaş, İncekum Halk Plajı’nda denize girdi. Dalgalara yenik düşen 4 kişi boğulma tehlikesi yaşadı. Cankurtaranlar sayesinde kıyıya çıkarılan vatandaşlar büyük korku yaşadı.

Cankurtaranların tatilcileri kıyıya çıkartması sonrası Konya’dan gelen iki vatandaş sahilden uzaklaşırken, Gaziantep’ten gelen Gizem D. ve Samet U. fenalaştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi.

gggg.jpg

Durumunda tehlike görülmeyen vatandaşlar, hastaneye gitmek istemedi. Cankurtaranlara ve acil ekibine teşekkür eden tatilciler plajdan ayrıldı.

Uzmanlar, yüzmek için dalgalı ve akıntılı deniz, dalgaların ve girdapların etkili olduğu sular ile akıntıların güçlü olduğu nehirlerin tercih edilmesi konusunda uyarmaya devam ediyor.

Özellikle çocukların ve yüzme bilmeyenlerin önlem almadan bu sulara girmesi boğulma olaylarında artışa neden oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN