Türkiye'nin en zehirli yılanı o ilde görüldü! Kapıyı pencereyi iyi kapatın: Tek bir ısırığı öldürmeye yetiyor

Türkiye'de yaşayan en zehirli yılan kameralara yakalandı. O ilde görülen yılan halkta endişeye sebep oldu. Tek ısırığı bile öldürmeye yetiyor... Kapıyı pencereyi kapatmayı unutmayın...

Ülkemizde yaşayan en zehirli yılan türlerinden birisi o ilimizde görüntülendi. Tek ısırığıyla bir insanı öldürebiliyor. En tehlikeli canlılardan birisi olarak bilinen o yılan kameralar eşliğinde bir şahıs tarafından yakalandı. İşte o anlar...

KAPIYI PENCEREYİ AÇIK BIRAKMAYIN

En zehirli yılan türlerinden birisi olarak bilinen engerek yılanı kameralar karşısında dehşet saçtı. Elazığ'nın Baskil ilçesinde bulunan Hacıahmet köyünde görüntülenen engerek yılanı su kenarında tespit edildi. Su kenarında fark edilen tehlikeli yılan türü bir kişi tarafından yakalandı. Zehirli yılanı değnek yardımıyla yakaladıktan sonra boş bir alana bıraktı.

66335735eb7c0373b3f41d4c.webp

Türkiye'nin en zehirli yılan türlerinden 'Engerek' yılanını yakalayan şahıs, yılanı inceledikten bir süre sonra koca engerek yılanı olduğunu fark etti. Doğaya bıraktığı yılan kısa sürenin ardından yüzerek gözden kayboldu. Görüntülerin ardından sosyal medyada kapıyı pencereyi kapatmayı unutmayın uyarısı yapıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN