Denizli'de cinayet: Şiddet nedeniyle öldürdüm

Denizli'de cinayet: Şiddet nedeniyle öldürdüm

Denizli'de yaşayan Emel Ener isimli kadın, boşanma aşamasında olduğu Barış Selahattin Ener'i kesici aletle öldürdü. Gözaltına alınan Emel Ener ifadesinde, Selahattin Ener hakkında uzaklaştırma kararı çıkardığını ve şiddet gördüğü gerekçesiyle cinayeti işlediğini söyledi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sabah saat 02.00 sıralarında 15 Mayıs Mahallesi 720 Sokak'taki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. 35 yaşındaki Emel Ener, 55 yaşındaki Barış Selahattin Ener'i öldürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri Emel Ener'i gözaltına aldı.

Sağlık ekipleri, Barış Selahattin Ener'in hayatını kaybettiğini belirledi. Emel Ener'in polisteki ilk ifadesinde, eşinin kendisine saldırması sonrası cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

BİR YIL ÖNCE DENİZLİ'YE TAŞINMIŞLARDI

Polis ve savcının olay yerindeki incelemelerin ardından Barış Selahattin Ener'in cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir yıl önce evlenen Ener çiftinin bir süre önce İstanbul'dan Denizli'ye taşındıkları, sürekli olarak geçimsizlik yüzünden tartıştıkları ve boşanma aşamasında oldukları öğrenildi.

sinet.jpg

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Emel Ener, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emel Ener ifadesinde, eşi hakkında şiddet uyguladığı gerekçesiyle daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını dile getirdi.

Geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığı eşini, olay gecesi de şiddet uyguladığı için öldürdüğünü söyleyen Ener, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN