Deprem anı Twitch yayınında: Bina yıkılacak!

Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4'lük depreme canlı yayında olan bir Twitch yayıncısının yakalandığı o anlar kameralara yansıdı. Yayıncı Burak Şener'in kendisini korumak için masanın altına saklanırken 'Aman Allahım! Bina yıkılacak' diye bağırdığı anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem Hatay, Malatya ve Diyarbakır başta olmak üzere pek çok ilde hissedildi. Depremi sonra ise görüntüler ardı ardına gelmeye başladı.

Çevre illerde de hissedilen deprem İsrail, Kıbrıs Lübnan ve Suriye’yi de etkiledi. Deprem sırasında sosyal medyada canlı yayın yapan bir Twitch yayıncısı ise zor anlar yaşadı.

'BİNA YIKILACAK'

Kendisini korumak için masanın altına saklanan Twitch yayıncısı sarsıntının sesiyle, “Arkadaşlar çok kötü! Aman Allahım... Bina yıkılacak” diyerek depremin geçmesini bekledi. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN