Çocuklar enkaz altından kurtarıldı: O anlar kamerada

Çocuklar enkaz altından kurtarıldı: O anlar kamerada

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından etkilenen illerden, enkaz altında kalan çocuklar kurtarıldı. O anlar, kaydedildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde yıkımlara yol açtı. Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekipleri sevk edilirken, enkaz atında kalanlar için çalışmalar başlatıldı.

Arama kurtarma çalışmalarında ekiplerin çalışmaları devam ederken, enkazdan çıkarılan her vatandaş, hastanelere kaldırılıyor.

2

KÜÇÜK ÇOCUK CANLI OLARAK ÇIKARILDI

Depremden etkilenen Adana'da Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi'nde yıkılan apartman enkazından bir çocuk canlı olarak çıkarıldı.

3-001

Yine Kahramanmaraş'ta bir binanın enkazı altında kalan çocuklar ve aile sağ olarak çıkarıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN