Depremde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın annesinden acı sözler: Bir yıl geçti ama...

Depremde hayatını kaybeden fenomen Taha Duymaz'ın annesinden acı sözler: Bir yıl geçti ama...

6 Şubat depremlerinde Hatay'da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısının hala taze olduğunu belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi. Melek Duymaz, "Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz." diye konuştu.

Hatay’ın Yayladağ ilçesinde doğup büyüyen 19 yaşındaki Taha Duymaz, çektiği yemek videolarıyla kısa sürede sosyal medyada fenomen hale geldi. Fenomen Taha Duymaz, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya ilçesinde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

8617092.jpg

Depremde hayatını kaybeden Taha Duymaz ve 2 kardeşi Güveççi Mahallesine defnedildi. Depremde 3 evladını kaybeden anne Meryem Duymaz, çocuklarının defnedildiği günden bu yana her gün mezarlığa ziyarete gittiğini söyledi.

8617096.jpg

'DAHA BUGÜN ÖLMÜŞLER GİBİ'

Depremden bir gün önce çocukları ile zaman geçirdiğini ifade eden Meryem Duymaz, "Çok zor, Allah kimsenin başına göstermesin. Allah hepsine rahmet eylesin. İnşallah mekanı cennet olur. Çok üzgünüm, hiç unutmuyorum. Daha bugün ölmüşler gibi. Depremin üstünden bir yıl geçti ama benim için dün gibi. Her gün buraya gelip gidiyorum. Buraya gelince üzülüyorum ama rahatlıyorum biraz. Melek, Taha, Umut, halası ve kocası 5 kişi öldü." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN