Depremde kaybettiği bebeğine 1 ay sonra kavuştu

Depremde kaybettiği bebeğine 1 ay sonra kavuştu

Kahramanmaraş merkezli depremler, birçok aileyi derinden sarstı. Hatay'da yaşayan A.T de bu depremlerden etkilenenlerden biri. Depremde eşini ve evini kaybeden A.T 3 ay sonra Antalya'da tedavi gördüğü büyük oğluyla 1 ay sonra da DNA testiyle bulduğu minik bebeğiyle kavuştu.

Deprem anını gözyaşlarıyla anlatan A.T enkaz altında eşi ve oğlunun seslerini duyduğunu ancak onlara ulaşamadığını söyledi. Olğlu11. saatte, eşi ise 24. saatte enkazdan çıkarıldı. Eşi hastanede hayatını kaybetti. A.T ise 27. saatte enkazdan kurtarıldı.

aw133021-05-0m3z.webp

DEPREMDEN 3 GÜN ÖNCE DOĞUM YAPMIŞTI

Depremden 3 gün önce doğum yapan A.T'nin bebeği, hastanede bir hemşire tarafından kurtarıldı. A.T hastaneye vardığında bebeğini bulamayınca büyük bir üzüntü yaşadı. 27 gün sonra DNA testiyle bebeğine kavuşan A.T bu anı "Anlatamam, .ok mutlu olmuştum" sözleriyle dile getirdi.

uuuuu.jpg

Büyük oğluyla da 3 ay sonra kavuşan A.T şu anda Antalya'da tedavi görüyor. Sağ ayağını kullanamayan A.T Hatay'a geri dönmek istediğini söylüyor. Eşinin ve vefat eden evladının mezarının da Hatay'da olduğunu belirten A.T "Tek isteğim Hatay'a dönmek. Ailem orada. Sadece evlatlarımla yaşayabileceğim bir ev istiyorum" diyor.

NE OLMUŞTU?

6 Şubat (2023)'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen gelen depremlerde 11 çevre il yıkılmış 50 binden fazla vatandaş hayatını kaybetmiş, binlerce insan yaralanarak evsiz kalmıştı. Depremzedeler bölgede hala çadırda, gelen yardımlarla yaşam mücadelesi veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN