Depreme yakalanan Gökhan Zan'dan İBB'ye teşekkür: Büyük iş başarıyorlar

Büyük Kahramanmaraş depremlerine Hatay'da yakalanan ve yardım için ilk günden beri Hatay'da bulunan eski futbolcu Gökhan Zan, canlı yayında İBB'nin deprem bölgesinden gerçekleştirdiği yardımlar için İmamoğlu ve İBB ekiplerine teşekkür etti. Zan, İBB ekiplerinin büyük işler yaptıklarını söylerken, "Ne yardım gerekiyorsa hem yapıyorlar hem de müthiş işlere imza atmışlar. Her yeri gördüm müthiş koordineli çalışıyorlar" dedi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetlerindeki depremlerin sonuçlarının yaraları sarılmaya çalışıyor. Deprem bölgesine yardıma giden kurumlar arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) de yer alıyor. Son olarak, İBB tarafından afet gemisine dönüştürülen iki feribot, deprem bölgelerinden Hatay'a insani yardım götürmüştü.

Şehir Hatları koordinasyonunda İBB'ye ait ve her biri 1200 yolcu kapasiteli feribotlar, deprem bölgesi için yardım gemisine dönüştürüldü.

GÖKHAN ZAN CANLI YAYINDA TEŞEKKÜR ETTİ

Depreme memleketi Hatay'da yakalanan eski milli futbolcu Gökhan Zan, bugün İlker Karagöz'ün sunduğu Çalar Saat programına telefon ile bağlandı. Gökhan Zan, bölgedeki son durumu anlatırken, İBB ekiplerine ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na teşekkürlerini iletti.

Zan'ın konu ile ilgili konuşması şu şekilde:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi tamamen Antakya'da konumlanmış durumda. Dün, davet ettiler yanlarına gittim. Onlar da bir teşekkürü hak ettiği için genel sekreter yardımcısıyla görüştüm, sayın Ekrem İmamoğlu'nun danışmanlarıyla görüştüm.

Onlar da seferber olmuş durumda. Ne yardım gerekiyorsa hem yapıyorlar hem de müthiş işlere imza atmışlar. Her yeri gördüm müthiş koordineli çalışıyorlar.

'İBB'NİN BULUNDUĞU NOKTALARA GİTSİNLER'

Bir ihtiyaç varsa Hatay'da İBB'nin bulunduğu noktalara gitsinler, gönüllüler orada yardımcı olacaktır. Ulaşılamayan noktalarda her şey oradan temin edilebilir.

Sayın Ekrem İmamoğlu'na ve İBB çalışanlarına çok teşekkür ediyorum."

İlgili Haberler
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir