Dev Türk firması 40 bin TL maaşa 8.000 personel alacak! Son yılların en büyük iş alımı resmen

Dev Türk firması 40 bin TL maaşa 8.000 personel alacak! Son yılların en büyük iş alımı resmen

İş arayanlara müjde! Tam 40 bin TL maaşla personel alınacak. O Türk firması iş ilanını duyurdu. 8.000 iş ilanı açıldı. İş arayanlar bu haberi kaçırmasın. Son başvuru tarihi açıklandı

Türk Hava Yolları (THY), yeni personellerini aramak için 40.000 TL maaşla ilanlar yayınlıyor. THY Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Komitesi Üyesi Ahmet Bolat, yakın zamanda yaptığı bir açıklamada, 600’si pilot olmak üzere yaklaşık 8.000 yeni iş ilanı duyurdu.

img-1901.jpeg

THY, geçen yıl 93,4 milyon civarında yolcu taşıdı ve bu yıl yüzde 14 büyüme hedefliyor. Ahmet Bolat, şirketin hedeflerine ulaşmak için iş gücünü yüzde 10 artırarak yaklaşık 82.000 kişiye çıkarmayı planladığını belirtti.

Başvuruların Nisan ayında başlayacağı ve kabin memuru pozisyonlarının daha sonra duyurulacağı açıklandı. THY’nin bilet fiyatlarında herhangi bir artış olmayacağı ve İstanbul Havalimanı’na hizmet veren yabancı firmaların sayısının artması için teşvik edildiği de ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN