Dev yılan gemiyi istila etti! Öyle bir yere girdi ki... Denizin ortasında mahsur kaldılar

Dev yılan gemiyi istila etti! Öyle bir yere girdi ki... Denizin ortasında mahsur kaldılar

Yılanların ne kadar meraklı varlıklar olduğunu biliyoruz. Her delikten geçen yılanlar zaman zaman korkutucu derecede saldırgan olabiliyorlar. Gelen son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılan gemiyi istila etti. Öyle bir yere girip saklandı ki görenlerin ağzı açık kaldı. Saatlerce denizin ortasına mahsur kaldılar.

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip edilmekte. Son görüntüler ise herkesi şoke etti. Dev yılan gemiyi istila etti. Öyle bir yere girdi ki gemi arızalandı. Denizin ortasında saatlerce mahsur kaldılar. Kurtuluşları ise bambaşka oldu.

DEV YILAN GEMİYİ İSTİLA ETTİ

Brezilya / Santos limanında yükleme yapan bir kuru yük gemisinde yılan saldırısı meydana geldi. Gemi, limanda operasyonunu yaparken birden jeneratörlerin çökmesiyle black-out meydana geldi.

dev-yilan-gemiyi-istila-etti-oyle-bir-yere-girdi-ki-denizin-ortasinda-mahsur-kaldilar-1.jpg

ÖYLE BİR YERE GİRDİ Kİ...

Olayın sebebi araştırılırken elektrik panosuna giren bir yılanın sebep olduğu fark edildi. Yılanın videosu gemi personeli tarafından kayıt altına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN