Devlete borcu olanlara müjde! Karar çıktı! Hemen e-Devlet’e bakın

Devlete borcu olanlara müjde! Karar çıktı! Hemen e-Devlet’e bakın

Devlete ceza borcu olan milyonlarca kişiye müjdeli haber geldi. Alınan yeni kararla beraber para cezası alanların cezası silinirken, ödeme yapanlarında paraları geri iade edilecek. İşte para cezalarının silinmesine dair alınan kararın detayları

Pandemi döneminde maske cezası alanlara devletten müjdeli haber geldi. Alınan kararla beraber para cezaları silindi. Ödeme yapanların ise para iadesi yapılacak. İşte milyonlarca vatandaşı ilgilendiren karara dair detaylar

2020 ile 2022 yılları arasında yaşanan pandemi olayı en çok Türkiye’yi etkilemişti. Pandemi döneminde maske cezası alanların sayısı milyonları bulmuştu. Kurallara uymayanlara kesilen para cezalarına dair yeni bir karar alındı. Alınan kararla beraber para cezaları silindi. Ödeme yapanlara ise iade yapılacak.

img-1577.jpeg

Pandemi döneminde 1 milyon 321.380 kişiye kurallara uymadıkları gerekçesiyle ceza uygulanmıştı.

DEVLETE BORCU OLANLARA MÜJDE

Kesilen cezalara ilişkin önemli bir gelişme yaşandı. Kesilen cezaların vatandaşlara geri iade edileceği açıklandı.

3 MİLYAR LİRA GERİ ÖDENECEK

Vatandaşa kesilen toplam 3 milyar lira devlet tarafından geri iade edilecek Cezası kesilen 4 kişiden birisi devlete olan borcunu ödedi. 1 Milyon 67.485 Kişi ise borcunu ödemedi 2,7 milyarlık para cezası içinde yasa çıkarılmıştı. Bu yasa çerçevesinde cezalar silindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN