Dilan Polat'ın kayınvalidesi: Size oy veren ellerimiz kırılaydı!

Dilan Polat'ın kayınvalidesi: Size oy veren ellerimiz kırılaydı!

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan cezaevinde olan Dilan ve Engin Polat çifti cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak oğlunun ve gelininin tutukluluk haline isyan etti. Şükran Polat paylaşımında, "Bu zulmü bizlere yaşatanlar, sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!" dedi.

Sosyal medya hesaplarından lüks ve şatafatlı hayatlarını takipçileriyle paylaşan Dilan ve Engin Polat çifti en son MASAK'ın radarına takılarak "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi", "Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet", gibi suçlamalarla 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merakla beklenen Polatların davası 25 Ocak'ta görüldü ve şüphelilerin tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Polatların başını derde sokan ilk olay olarak bilinen "komşu kavgası davası"nda ise Dilan Polat'ın hakaret ve yaralamadan 8 yıl 4 aya, Engin Polat'ın ise konut dokunulmazlığını ihlalden 11 yıla kadar hapsi istendi.

Tüm Türkiye'nin yakından takip ettiği Polatların adli süreçlerinde en dikkat çeken isimlerden biri ise Engin Polat'ın annesi Şükran Polat oldu. Halihazırda cezaevinde olan oğlu ve gelininin bir de bu davadan ceza almasına öfkelenen Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, sosyal medya hesabından isyan etti.

Şükran Polat paylaşımında, "Bu zulmü bizlere yaşatanlar, sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!" ifadesini kulandı.

sukran-polat.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN