Polatların tutukluluk davasında karar çıktı

Polatların tutukluluk davasında karar çıktı

'Kara para aklama' suçlamasıyla haklarında soruşturma açılan Dilan ve Engin Polat çiftinin de aralarında bulunduğu 12 tutuklu hakkında, Sulh Ceza Mahkemesi tutukluluğun devamına karar verdi.

Polatlar soruşturması gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Gösterişli ve lüks yaşantılarını sosyal medyadan paylaşan Dilan ve Engin Polat çiftinin hayatları MASAK radarına takıldıktan sonra alt üst olmuştu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Engin Polat ve Dilan Polat haklarında “Suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi”, “Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve “Vergi kanununa muhalefet” suçlarından soruşturma başlatmıştı.

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 12 şüpheli 5 Kasım tarihinde tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

TAHLİYE YOK

1. Sulh Ceza Mahkemesi’nde aylık tutukluluk incelemesi gerçekleştirildi.

Dilan ve Engin Polat’ın aralarında bulunduğu 12 kişi SEGBIS(Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile bağlanarak ifade verdi. Kararını açıklayan mahkeme 12 kişinin tutukluluğunun devamına hükmetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN