Dilek İmamoğlu: Sevgi ve iyilik kazandı

Dilek İmamoğlu: Sevgi ve iyilik kazandı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, sosyal medya hesabından seçime ilişkin bir paylaşım yaptı. Dilek İmamoğlu, Ekrem İmamoğlu ile birlikte seçim ofisinden bir fotoğraf paylaşarak, "Sevgi ve iyilik kazandı" yorumunu yaptı.

Türkiye sandık başına gitti. Sandıklar saat 17.00 itibarıyla İstanbul'da mühürlenirken, sonuçlarda gelmeye başladı. Saat 23.28 itibarıyla CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, yüzde 53 oranında bir oy aldı. ANKA'nın verilerine göre ise İstanbul'da yüzde 70,15 oranında sandık açıldı.

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'ndan ise seçim ofisinden bir kare geldi. Dilek İmamoğlu, "Sevgi ve iyilik kazandı" diyerek Ekrem İmamoğlu ile bir pozunu paylaştı.

yeni-proje.jpg

İşte o paylaşım...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN