Dinlenip dinlenip vuracak...Tam 8 kuvvetinde: Yarın bu iller için acil "tedbir alın" uyarısı

Dinlenip dinlenip vuracak...Tam 8 kuvvetinde: Yarın bu iller için acil "tedbir alın" uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden o bölgeye uyarı geldi! Soğuk hava dalgası devam ederken o illerimizde fırtına şiddetinde rüzgarlar bekleniyor! Dinlenip dinlenip vuracak...Tam 8 kuvvetinde: Yarın bu iller için acil "tedbir alın" uyarısı verildi...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava dalgasının ardından Orta Karadeniz bölgesinde Amasra-Sinop arasında kısa süreli fırtına beklendiğini duyurarak vatandaşları uyardı.

ÖĞLE SAATLERİNDE FIRTINA BEKLENİYOR

firtina-uyarisi-verildi.webp

Soğuk hava dalgasıyla birlikte başlayan yağışların, Orta Karadeniz bölgesinde etkisini artıracağını belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Amasra-Sinop arasında yarın öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde eseceğini bildirdi. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Ulaşımda olası aksamaların yaşanabileceği belirtilerek vatandaşların dikkatli olmaları ve gerekli tedbirleri almaları gerektiği vurgulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN