Direksiyondan öyle bir şey çıktı ki... Motosiklet kullanan kadın hayatının şokunu yaşadı! 'Bir daha elimi sürmem'

Ülkemizde havaların yeniden ısınmasıyla birlikte yılanlar tekrardan kendilerini göstermeye başladı. Sıcak havalarla yuvalarından çıkan yılanlar avlanmak için şehre kadar inmeye başladı. Gelen son görüntüler herkesin tüylerini diken diken etti. Motosiklet kullanan kadın hayatının şokunu yaşadı! Direksiyondan öyle bir şey çıktı ki... Görünce küçük dilini yuttu 'Bir daha elimi sürmem'. İşte o korkunç görüntüler...

Havaların yeniden ısınmasıyla birlikte yılanlar dört bir yandan çıkmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu görüntüleri izleyince tüyleriniz diken diken olacak. Motosiklet kullanan kadın hayatının şokunu yaşadı! Direksiyonundan öyle bir şey çıktı ki gördüğü gibi kendisini yola attı. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmeye devam ediliyor. Samsun'dan gelen görüntüler tüm Türkiye'yi ayağa kaldırmış durumda. Genç kadın gördüğü yılan karşısında küçük dilini yuttu.

KADIN SÜRÜCÜ HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Samsun'da motoruyla Samsun il merkezinden Bafra yönüne doğru seyir halinde olan bir kadın sürücü direksiyondan çıkan yılanlar hayatının şokunu yaşadı. Karşısında gördüğü dev yılanla ne yapacağını bilemeyen kadın sürücü akaryakıt istasyonuna giderek bölgede bulunan vatandaşlardan yardım istedi.

gfgfgf-2023-10-12t122911-629.jpg

DİREKSİYONUNDAN ÖYLE BİR ŞEY ÇIKTI Kİ...

Kadının anlattıklarına inanamayan çalışanlar motosiklete su ve hava tuttu. Bir süre sonra saklandığı yerden başını çıkartan yılan kıskıvrak yakalanarak doğaya salındı.

gfgfgf-2023-10-12t123006-336.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlardan acil durum uyarısı geldi. Hava sıcaklıklarının tekrardan yükselmesiyle birlikte çevrede yılan vakalarının daha da artacağını belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN