Diş tedavisi olan adam kabusu yaşadı! Hastayı oracıkta bırakıp kaçtı: O adam Amerikan dergilerine konu oldu

Diş tedavisi olan adam kabusu yaşadı! Hastayı oracıkta bırakıp kaçtı: O adam Amerikan dergilerine konu oldu

Diş ağrısından dolayı hastaneye giden adam hayatının şokunu yaşadı. Doktorlar implant tedavisi için çalışmalara başladı ancak yaşanan olay yürekleri ağızlara getirdi. Diş tedavisi olan adam kabusu yaşadı! Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Doktorlar hastayı oracıkta bırakıp kaçtı. Acıdan bayılan hasta apar topar ameliyata alınarak hayata tekrardan döndürüldü.

Bursa'da yaşayan bir vatandaş sızı yapan dişleri için özel bir diş kliniğine gitti. Tedavisi başlatılan hasta hayatının şokunu yaşadı. Diş tedavisi olan adam kabusu yaşadı! Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Korkudan ne yapacaklarını şaşıran doktor hastayı orada bırakıp gitti.

İMPLANT TEDAVİSİNİ ÖNERDİ

Fabrika işçisi olan 2 çocuk babası Ramazan Yılmaz (40), diş tedavisi için Nilüfer ilçesinde bulunan özel bir diş kliniğine gitti. Kendisini muayene eden doktor A.D., Yılmaz'a dişlerinin sallandığını ve bu nedenle çekilmesi gerektiğini söyledi. Çekilen dişlerinin yerine ise implant yapılmasını tavsiye etti.

yeni-proje-2024-04-21t154023-351.jpg

BEYNİNE SAPLANINCA APAR TOPAR HASTANEYE KALDIRILDI

Doktorun tavsiyesini dinleyen Yılmaz, dişi çekildikten sonra implant için bir kez daha masaya oturdu. İmplantı çeneye yerleştirmek isteyen doktorun yanlış müdahalesi sonrası vida, Yılmaz'ın çene kemiğini delip kafatasına saplandı.

yeni-proje-2024-04-21t154038-127.jpg

DİŞ TEDAVİSİ OLMAK İSTERKEN HAYATINDAN OLUYORDU

Acı içinde kalan Yılmaz'ın yaşadığı baygınlık sonrası film çeken Doktor A.D., vidanın kafatasında olduğunu görünce hemen kendi aracıyla Yılmaz'ı bir hastaneye bıraktı. Hastanede çekilen tomografi sonrası gözlerine inanamayan doktorlar, 2 çocuk babası adamı hemen ameliyata aldılar.

Saatlerce süren operasyon sonrası hayata tekrar dönen Yılmaz, günlerce taburcu olmayı bekledi. Sağlığına dönen Yılmaz, kendisine yanlış müdahale yapan diş hekimini aradığında ise ikinci bir şoku yaşadı.

yeni-proje-2024-04-21t154012-193.jpg

Başına gelenleri anlatan Yılmaz, "Dişlerimde oluşan rahatsızlık sonrası Nilüfer'de bulunan özel bir diş kliniğine gittim. Orada yapılan incelemeler sonucunda kemik yapımın ince olduğunu, dişlerimin sallandığını ve implant yapılmasını yönünde işlem olacağı hakkında bilgi aldım. Doktor bana kendisinin 24 yıllık hekim olduğunu ve bu alanda uzman olduğunu söyledi. Biz de kendisine güvenerek bu işi ona bıraktık" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN