Dışişleri Bakanlığı: Pakistan’daki terör saldırısı en güçlü şekilde kınandı

Dışişleri Bakanlığı: Pakistan’daki terör saldırısı en güçlü şekilde kınandı

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’ın Hayber Pahtunhva eyaletinde gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin açıklama yayımladı. Açıklamada, saldırı “en güçlü şekilde” kınandı, Pakistan halkına başsağlığı dileğinde bulunuldu.

Türkiye, Pakistan’ın Afganistan sınırında yer alan Hayber Pahtunhva eyaletinde düzenlenen terör saldırısına ilişkin sert bir açıklama yayımladı. Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırı “en güçlü şekilde” kınanırken, hayatını kaybedenler için Pakistan halkına ve hükümetine taziye mesajı iletildi.

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan’daki terör saldırısına ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Hayber Pahtunva eyaletindeki terör saldırısında yaşanan can kayıplarından ve çok sayıda kişinin yaralanmasından derin üzüntü duyulduğu kaydedildi.

"Bu menfur saldırıyı en güçlü şekilde kınıyor, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz." ifadesi kullanılan açıklamada, Türkiye'nin Pakistan'ın terörle mücadelesinde dayanışmasını sürdüreceği belirtildi.

Hayber Pahtunhva eyaletindeki bombalı saldırıda ilk belirlemelere göre 13 asker hayatını kaybetmiş, aralarında sivillerin de olduğu 24 kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN