Doğa severlerin yeni rotası bura oldu! Gürül gürül şelalesi, yemyeşil doğası: Turizmin yeni noktası olmaya hazırlanıyor

Doğa severlerin yeni rotası bura oldu! Gürül gürül şelalesi, yemyeşil doğası: Turizmin yeni noktası olmaya hazırlanıyor

Havaların ısınmasıyla beraber yüzlerce vatandaş tatilin tadını çıkarmak için kendilerine yeni mekanlar arıyor. Doğa severler ise yeni rotasını çizdi bile. Gürül gürül şelalesi ve yemyeşil doğasıyla görenleri kendine hayran bırakıyor. İşte turizmin yeni noktası…

Türkiye’nin her bölgesi birbirinden güzel doğa harikaları ile kaplı. Yeşilin ve mavinin benzersiz uyumunu keşfetmek isteyenler doğal güzellikleri ziyaret ediyor. Sürekli aynı yere gitmekten sıkılan ve kendisine yeni rota arayanlar ise yolunu Düzce’deki bu doğal güzelliğe çeviriyor. Adeta cennetten bir köşe olan bu yer güzellikleriyle dikkat çekiyor.

yeni-proje-1-003.jpg

DÜZCE’NİN SAKLI KALMIŞ ŞELALESİ

Yığılca sınırları içindeki Yağcılar köyünde bulunan Saklıkent Şelalesi, Yedigöller yolu güzergahında Düzce’ye 45 km, Yığılca İlçesine 5 km mesafede bulunuyor.

Doğal güzellikleriyle dikkatleri üzerine çeken bu yer, gürül gürül şelalesi ile de görenleri kendine hayran bırakıyor. Yaz aylarından önce son bakımları yapılan Saklıkent Şelalesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Düzce’nin keşfedilmesi gereken doğal güzellikleri arasında yer alıyor.

yeni-proje-2-003.jpg

TÜM YORGUNLUĞUNUZU ALACAK BİR ORTAM

Yaklaşık 10 yıl önce keşfedilen şelalede bakanlık tarafından peyzaj düzenleme çalışmaları yapılırken, şelale tüm yol yorgunluğunu alması ile biliniyor. Bölgeyi ziyaret eden Burak Kahveci, "Gerçekten de isminin hakkını veriyor saklı bir kent. Güzel bir manzarası var. Bölgenin çamur olması, yollarının asfalt olmamasından dolayı biraz yorgunluk oluyor. Umarım daha güzel bir ulaşım sağlanır. Çünkü burası turizm noktası olacak güzelliklerden bir tanesi" ifadelerini kullandı.

20170504100445297-saklikent-selalesi-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN