Dokuz günlük bayram tatili bitiyor: Otogarlarda dönüş yoğunluğu

Dokuz günlük bayram tatili bitiyor: Otogarlarda dönüş yoğunluğu

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitmesine saatler kaldı. Tatili İstanbul dışında değerlendirip megakente dönen vatandaşlar otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Adeta insan selinin yaşandığı otogarların yanı sıra yolların da çok yoğun olduğunu dile getiren otobüs kaptanı, "Otobanlar tıklım tıklım dolu. Biz dün saat 16.00’da İzmir’den çıktık, gece 04.00'te anca varabildik. Otogara giriş 2 saat sürüyor. O kadar yoğunluk var." dedi.

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle İstanbul'a dönüş başladı.

9055761.jpg

Bayram tatilini fırsat bilerek memleketlerine veya tatil beldelerine giden vatandaşlar otogarlarda yoğunluk oluşturdu. Öte yandan; tatili İstanbul'da geçirenler ise memleketlerine dönmek için otogarlarda yerini aldı.

9056064.jpg

İnsan selinin yanı sıra otogarlarda araç giriş ve çıkışlarında da yoğunluk oluştu. Araçlardan dolayı trafik durma noktasına gelirken otobüs firmalarının ihtiyacı karşılayabilmek için ek seferler düzenlediği öğrenildi.

9056061.jpg

'İSTANBUL ÇOK KALABALIKTI, EVDE KALDIM'

Kars’tan İstanbul'a ailesinin yanına gelen Alperen Ün, "Salı günü de Kars’a geri döneceğim. Bayram süreci boyunca evdeydim. İstanbul çok kalabalıktı. O yüzden evde kaldım." şeklinde konuştu.

9056130.jpg

'OTOBANLAR TIKLIM TIKLIM'

Yollardaki yoğunluktan şikayet eden otobüs kaptanı Serhun Bayar, "Yollar çok yoğun. İzmir’den buraya 4-5 saatte gelmemiz gelirken, 11 saatte zor gelebildik. Otobanlar tıklım tıklım dolu. Biz dün saat 16’da İzmir’den çıktık, gece 4’te anca varabildik. Otogara giriş 2 saat sürüyor. O kadar yoğunluk var" dedi.

9055762.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN