Dolar borcu olanlara acil uyarı: Selçuk Geçer dolarda kıyametin kopacağı tarihi duyurdu! Elinizi çabuk tutun...

Dolar borcu olanlara acil uyarı: Selçuk Geçer dolarda kıyametin kopacağı tarihi duyurdu! Elinizi çabuk tutun...

Merkez Bankası'nın faiz artırma kararı sonrasında dolar kuru hızla yükselişe geçti. Peki, bu yükseliş nereye kadar devam edecek? Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken tahminler geldi...

Dolar kuru, Merkez Bankası'nın faiz kararının ardından sert bir yükselişle 26 TL seviyesini geçti. Yatırımcılar ve ekonomi takipçileri, bu seviyenin üzerine çıkıp çıkmayacağı konusunda araştırmalarını sürdürüyor.

SELÇUK GEÇER'DEN DİKKAT ÇEKEN TAHMİNLER

Türkiye ekonomisine dair tahminleriyle sıkça adından söz ettiren Selçuk Geçer, dolar kurunun ilerleyen günlerde 4 TL kadar daha değer kazanabileceğini belirtti. Ek olarak, Merkez Bankası'nın 25 baz puanlık bir faiz artırımı yapabileceğini de ifade etti.

DOLAR BORCU OLANLARA UYARI

Doların 30 TL'ye ulaşabileceği tarihi öne süren Geçer, dolar borcu olan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu. Geçer, "Merkez Bankası’nın tahminlerine göre yıl sonu dolar kuru tahmini 26 TL’ydi. Ancak şu anda bu seviye yakalandı. Yakın zamanda bir değerlendirme yapılırsa, dolar kurunun yıl sonu tahmini 30 TL’nin üzerine çıkabilir" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN