Dolar ve Euro’ya ‘Şimşek operasyonu’! İslam Memiş’ten ‘bozdurun’ uyarısı! Çakılma an meselesi

Dolar ve Euro’ya ‘Şimşek operasyonu’! İslam Memiş’ten ‘bozdurun’ uyarısı! Çakılma an meselesi

İslam Memiş dolar altın Euro biriktirenlere yeni operasyonu açıkladı. Döviz kuru şahlanırken TL yüzde 7 değer kaybetti. Parasını TL’ye çevirenler içinse İslam Memiş’ten ‘Şimşek operasyonu’ geldi. Bu işlemi yapan paraya para demeyecek

Piyasalar 7 Haziran Perşembe günü adeta ateşlendi. Dolar/TL kuru 23 liraya Euro/TL ise 26 liraya dayandı. Seçim sonrasını bekleyen yatırımcı ise al-sat yapmak için sıraya girdi. Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten ise çok kazandıracak işlem geldi. Şimşek operasyonunu açıklayan Memiş, kâr ettirecek işlemi sosyal medya hesabından yayınladı.

Yatırımcının gözü kulağı piyasalar döndü. Döviz kurunun serbest bırakılmasıyla Euro 25 TL dolar ise 23 TL’yi gördü. Yatırımcının elindeki dövizleri sattıran İslam Memiş’ten operasyon açıklaması geldi.

img-2025.jpeg

DÖVİZDE ŞİMŞEK OPERASYONU

Twitter hesabından tüm mal varlıklarını bozduranlar için yılın 3. Operasyonunu tamamladıklarını belirten Memiş, “Destek için tüm varlıklarımızı TL’ye çevirdik. Yılın 3.operasyonunu yapmış olduk. Operasyonumuzun adı “Şimşek Operasyonu” Cesur yol arkadaşlarım var. “ dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN