Dolardan daha çok kazandırıyor! İslam Memiş en karlı parayı açıkladı: O tarihte 34 lira

Dolardan daha çok kazandırıyor! İslam Memiş en karlı parayı açıkladı: O tarihte 34 lira

Dolar, Euro yatırımcılara kazandırırken İslam Memiş’ten en güvenli ve en çok kazandıran yatırım aracı tavsiyesi geldi. Her fırsatta altın alın uyarısı yapan İslam Memiş bu kez başka bir emtia aracına yönlendirdi. Alan büyük kâr edecek

Piyasalar son kapanış günü yükselişle kapattı. Dolar TL kuru 24 TL Euro ise 26 TL’ye dayandı. Döviz yatırımı yapanlar için İslam Memiş’ten çarpıcı tavsiyeler geldi. Dolar için ‘yanlış’ diyen Memiş, başka kar ede yatırım aracı mi açıkladı. duyanlar döviz bürolarına bakın edecek

DOLARDAN DAHA ÇOK KAZANDIRACAK! İSLAM MEMİŞ AÇIKLADI

İslam Memiş, kar aracı olarak tavsiye edilen dolar için yanlış uyarısı yaptı. Sterlin TL kuru tavsiyesi veren Memiş, kendi tercihini sterlin ve Euro olduğunu açıkladı. Sterlin için 2023 beklentisini açıklayan Memiş en yüksek seviyeyi verdi.

img-2572.jpeg

YIL SONUNDA 34 LİRAYI GÖRECEK

Sosyal medya hesabından en karlı yatırım aracını belirten İslam Memiş şunları yazdı:

“Sterlin/TL kuru bugün 30,40 Liraya yükselerek tüm zamanların en yüksek seviyesini görmüş oldu.
Yani, 2023 beklentimiz gerçekleşti. Yıl sonuna kadar 33-34 lira aralığını takip etmeyi sürdüreceğiz. 1 Ocak’ta 10 bin lira dolar karşısında 12.626 lira oldu. 1 Ocak’ta 10 bin lira Sterlin karşısında 13.392 lira oldu. Sürekli dolar diyorlar ya “Yanlış”
Euro ve Sterlin tercimiz doğruydu.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN