Düğün salonunda kanlı hesaplaşma: Baba öldü, oğlu yaralı

Düğün salonunda kanlı hesaplaşma: Baba öldü, oğlu yaralı

Malatya'da düğün salonu önünde aralarında husumet bulunan iki kişi arasında çıkan silahlı kavgada, Abdullah Kazıcı (53) hayatını kaybetti, oğlu A.K. ise yaralandı.

Malatya'da, akşam saatlerinde Bulgurlu Mahallesi’nde bir düğün salonunun önünde, önceden aralarında husumet bulunan Reşit K. ile Abdullah Kazıcı (53) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Reşit K., yanında getirdiği tabancayla Abdullah Kazıcı ve oğlu A.K.’ye ateş etti.

9518465.jpg

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından baba ve oğlu İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından kaçan Reşit K., polis ekipleri tarafından düğün salonuna yakın bir bölgede suç aletiyle birlikte gözaltına alındı.

Hastanede tedaviye alınan Abdullah Kazıcı, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

9518468.jpg

Askeri personel olduğu öğrenilen oğlu A.K.'nın ise tedavisine devam ediliyor.

Olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alınırken, düğün salonunda bulunan davetliler yaşananlardan büyük üzüntü duydu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN